Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inbjudan 10 juni 2005

hej alla själar

ni som inte
besökt mina gallerier
är välkomna dit

ni som redan varit där
är välkomna att titta in igen
kanske ser ni något nytt

det finns åtminstone
två nya bilder för idag
ni får leta

mvh hans westlund




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-06-10 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP