Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Frihjärtad



Alla är vi desamma, osäkra små känslofreak

om vi ändå bara kunde leva som vi är

leva fritt ach vilt

vara oss själva och tala som vi vill

visa det inre utan att vara rädd

tala om omtycknad med värmande själ

leva i kärlek och bara vara här






Fri vers av Karl Springe
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-20 20:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vilken dröm!!!
Bra poetat!!!
2008-03-21

    Aye
Jag håller med, ett ideal som vi alla borde sträva efter... Och som många gör. Jag tror man kan börja, med att le mot sina medmänniskor...
/ Ett osäkert känslofreak
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe