Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men ett vet jag..




Ja, jag vet inte

Din. Jag vill vara Din.

Jag vill veta precis hur dina armveck känns.

Tycka om hur du pratar med hundar.

Le när din nyckel sätts i dörren.

Dra in din doft för minnets skull.

Se ditt hårfäste precis innan jag somnar,

som en fri. En horisont.

Stoltsera mitt i en rumsbestämd smärta

när jag böjer mig för att bara jag i världen känner så.

Och önska någonting stilla.

Jag undrar varför det finns, det här.

Och undrar ingenting.




Fri vers av vissla
Läst 594 gånger
Publicerad 2005-06-10 21:01



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
små detaljer kan öra en hel text. ditt "Tycka om hur du pratar med hundar." visar kärleken. och så hårfästshorisonten - underbar!
2005-06-22

  madinsane
'Jag vill veta precis hur dina armveck känns'

det är sådant som gör mig salig.. precis det.. fint som snusmumrikars snusande.
2005-06-17

    tower4
Mycket vacker. Blir glad av att läsa denna från dig. Det finns hopp med andra ord..
Det berättar allt....!!!
2005-06-15

    ej medlem längre
den känns i hjärteroten den här. " tycker om hur du pratar med hundar" enkelt men så gripande och talande om de vardagliga sakerna som gör att man är och fortsätter att vara kär...
2005-06-13

  swimsus@gmail.com
Charmigt detaljerat skrivet om de där små sakerna som man upplever med den man älskar..*
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla