Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fått mig givet ett liv

Jag har fått mig givet ett liv

som inte bara grönskar

och blommar vackert

Jag har fått mig givet ett liv

där regnet möter solen

och ger det en skiftande

nyans i färger

Jag har fått mig givet ett liv

som alltid vågar möta

en höst efter sommar

en sommar efter vår

Jag har fått mig givet ett liv

som är värt att vårdas

och skördas efter sådd

Det vi fått är och kommer

alltid vara oss givet

tills livet möter döden




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-20 22:28



Bookmark and Share


    Klarsynt
Sanna o kloka ord om den gåva som var o en av oss fått. Mycket fin ! Take Care //J
2008-03-30

  issac.a.m
Vackert...
2008-03-21

    Maria Malm
Fint skrivet om gåvan vi alla fått, livet.
2008-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Livet som en gåva.
Ett underbart betraktelsesätt, mycket fint skildrat jär av en tacksam och ödmjuk själ.
Givaren välsigne dig!
2008-03-21

  papessa
väldigt vackert, mjuk och ödmjuk insikt om livet som vi lever just nu inte sedan, applåder
2008-03-20

  Gunilla VIP
Är det så här tacksamhet ser ut?
Så fint!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP