Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stereo

Livet snurrar

rasspigt fram

som en gammal

LP-skiva...

Jag brukar låta den gå på

45 varv

så det blir lite kul

annars finns risk att livet

blir stereo...typ!

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-20 22:50



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!
2008-03-24

  Gunilla VIP
Livet leves LEKES läres!
Det gäller att hitta det som roar
i smått likaväl som
i stort!
Finurligt! Kul!
2008-03-23

  Bjarne Nordbö
Mycket lyckad dikt tycker jag. Man får det inte roligare än gramofonen gör sig.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans