Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergens vind..

Dånande berg
viskande vindar..
mellan karga
vertikala klippväggar
i bergsluttningarna
ner till dalen
mot bottenlösa djup
av gömda skatter..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 00:39



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ursnyggt poetat!!!
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Stiligt!
Tjusigt!
Låt oss fokusera på dessa skatter!
Kattguldet kan de andra ägna sig åt.
De som upplever skatten som ett hot.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP