Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen

I kvällens dunkel
går jag sakta..
genom tomma gator
i den stilla tystnaden
som fångat in ljuden
till ro vid dagens slut


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-21 02:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vackert och stämningsfullt
poetat av dig!!!
2008-03-22

  aol
så vacker dikt med ett rofyllt innehåll gillas
2008-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Stillsamt vackert, Mare.
Tycker mig se dig där du går.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP