Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon fredag

God morgon min fredag

du hälsar mig varm

med solen som strålar

med sagolik charm

Jag hälsar god morgon

till alla som ser

och önskar en fin dag

i allt som nu sker

Om molnen nu skymma

din sol just idag

Kan du vara solen

i hemmet ett slag

För dagen beror på

hur du fyller den

men glädje jag önskar

just nu var och en 

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-21 08:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra rader av innerlig ömhet, bra skrivet!
2008-03-21

    Maria Malm
En fin god morgon-dikt.
2008-03-21

  thyra
Vacker och varm morgonhälsning som jag tar till mig med glädje :)
2008-03-21

  Larz Gustafsson VIP
En helt värdelös dag, som jag ser det.
2008-03-21

  korpfjäder
Tilltalas av det där enkla - och får en doft av sånadär skolböcker som fanns kvar i skolan in på sextiotalet - men som nog var tryckta tio år tidigare. Brandgula med flickor i kjol och pojkar i kortbyxor och härligt goa texter man aldrig behövde oroa sig för om det skulle gömma sig några otäckheter i. Där var mor alltid rar!
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP