Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självt

 

innanför
det som syns
lastas sensuella
tvång

drömde om vikänsla
i maten
bad för fällda tårar
när du log

minnens dekadans
ristar fåror i berg

du kan hugga mig i smått
men tanken är min




Fri vers av Laijza
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-21 09:52



Bookmark and Share


  aol
starka rader i en smärtsam poesi som gav magkänsla
2008-03-21

  Michaela Dutius
Ord som gör ont- tränger in- och blottar smärtan
2008-03-21

  Sanningsägaren VIP
starka ord
om hopp och förtvivlan
känns ända in i maggropen
Hur tänker du med titeln?
2008-03-21

  aftermath
väl skrivet
här anas inte
det bara framträder klart
besvikelsens ondo
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang