Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mercedes

Eldig förförande
passionerat glödande
ler stolt lysande
ljuva sagolika sköna
doftar du mjukt smekande
liv och grönska

ingen undgår din
förtrollande blick
alla dina former
sagolika behag
lågande flamma

den fagraste av
blommor
bland de
röda rosorna




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 463 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-21 12:10



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Precis;=))
Min Mercedez är dock den vackraste av de alla.
2009-03-15

    Melona
haha

du är fyndig
ja, det är en oerhört vacker ros...
stor och prålig!
snyggt rigmor!
2008-03-22

    JJ VIP
Vackert! Mvh. JJ.
2008-03-21

  Bjarne Nordbö
Snyggt.
2008-03-21

  noname_realmind
Underskön blomhyllning! :))
2008-03-21

    Maria Malm
Vacker dikt om vacker blomma med det tjusiga namnet Mercedes.
2008-03-21

  korpfjäder
Nu måste jag ju börja titta efter vilka rosor som är vilka och ses om jag känner igen just den här bland dem alla!
2008-03-21

  aol
vilken förtrollande kärleksfull dikt till en färgstark blomma
måste bara bokmärka
2008-03-21

  Emilia Mattsson
Varför just titeln Mercedes? Jag förstår inte...... :)
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren