Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inlevelse

ett fingeravtryck
kan identifiera dig

men jag vet ändå




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-06-10 23:00



Bookmark and Share


    Idun 1
Så du kan läsa tankarna :)
eller kroppsspråket...
Bättre än alla fingeravtryck.
2005-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP