Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfälligt

solen har somnat
men jag är ändå vaken
sitter och njuter av nattljus

sommarens färger
lyser mycket klarare
skarpare

och allt är stilla

det är skönt
när maskinerna
har tystnat

och endast avlägsna röster
kan störa mig tillfälligt

tillfälligt




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-06-10 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skön harmoni i texten. Härligt!
2005-07-22

    Idun 1
Så skönt att få njuta av
lugnet och tystnaden
i natten...
2005-06-11

  Spoon-Janne
Nattens enkelhet ger oss ett annat färgspektra! Jordnära trots solens påverkan...
2005-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP