Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar den här jävla rutan


Urtvättad stjärnhimmel

Och det är bara när natten sträcker ut sig i sin
fulla längd som du säger att du älskar mig
Men tyvärr så märker jag att verkligheten smäller högre
Att den rubbar mig ett ljusår ur läge när jag
Öppnar ögonen




Fri vers av Siripiri
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 22:41



Bookmark and Share


    shamii
en dröm.. fint och bra skrivet
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri