Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Det som kommer nu det är nog sorg

Pappa han säger att det som kommer nu, det är kanske sorg
Och det är då det är så obehagligt med kuslighet som kryper ner mellan
Sprickorna i taket
Bildar såna sprickor som man
Lägger märke till

Inuti mig är det snöstorm, och några av mina kroppsdelar har till och med hotat med att
Förintas, och bli ekotomma hål av oanvändbara tårar

Ändå vet jag inte riktigt hur jag kommer att känna
Jag har tänkt att det jag fruktar inte får komma, om inte annat för att
jag ska slippa tänka på om jag känner som jag borde
Och borde, det brukar inte vara ett av mina lyckoord
Precis
Dessutom tror jag att DET som kommer att hända kommer att
Explosivöka min rädsla för visare som förflyttar sig på klockor och min
Tre månader för tidiga sjuttonårskris




Fri vers av Siripiri
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 22:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jättefin dikt!
Fortsätt att skriva. Du har massor med talang!!!
2008-04-10

  Limestoned
Jag har typ min 40-årskris 25 år för tidigt. Jag är en gubbe. Med kulmage. Och matchande plommonstop som fortfarande inte kan prata engelska.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri