Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är Dig givet, av nåd

När dimman lättar och det gråa skingras 

då mörkret släpper sitt grepp

och något annat, ljusare

framträder.

När livsledan och tristessen ger vika

och mörka tankar viker hädan 

för ljusare tankegångar 

i morgonljuset.

När tvånget att säga nej släpper

och chansen att säga JA framträder

som ett faktum, 

bejaka.

 Låt inte livet passera i passgång

utan tag busiga krumsprång

Låt Din inre glädje avspeglas

i ditt yttre liv och

LEV 

Öppna ögonen och se

se och bejaka att världen runt dig

har värden som bara finns där

Tag till Dig och

LEV.

Men minns, att allt är Dig givet

av NÅD. 

 

 




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 05:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Det är lätt att vi glömmer vem som gav oss det.
Han skyms ju bakom alla fula påskkärringar.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP