Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Påsk äntligen

Vill inte
ifred ska jag vara med min huvudvärk
som inte är speciellt trevlig
inte ett dugg social
jag ska hasa runt trygg och varm
i mina urtvättade bomullskalsonger
och den där stora noppiga gröna
tröjan som är tio år
som du tyckte att jag
såg ut som att jag skulle vara
skadskjuten i




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 11:26



Bookmark and Share


    Maria Malm
I bomullskalsong
med dito noppertröja
firas påsken bra..
2008-03-22

  korpfjäder
Det är skönt att läsa om en såndär glad påsk som tillåter gröna noppiga tröjor och hasande steg in i den till bristningsgränsen fyllda kärleken!
Må våra soffor fyllas av lättjans fullkomlighet i dag!!
2008-03-22

  aol
så härlig livspoesi om att vara i vardagen
så igenkännande
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren