Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På den tiden visste man inget om autism....


När jag var liten så

Försvann jag ofta
in i min egen värld
min mamma sa
det är otäckt
du skrämmer mig när du gör så där
jag skrattade eller log aldrig
men då gjorde jag det
inombords
för jag hade en egen
liten hemlighet




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-22 12:37



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det man inte vet något om, kan lätt skrämma en, blir svårare att acceptera. Ju mer man vet, desto mindre rädsla..
2008-03-22

  korpfjäder
Jag tror jag delar den där hemligheten med dig. Den är en skatt... och en förbannelse.
2008-03-22

    lakrisfantomen
underbar dikt! verligen superbra skrivet =)
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Folk är alltid rädda för det de inte vet något om.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren