Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begynnelsen


du kan
och jag med

hjälpa en främling


vem vet vart det kan leda




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-06-11 09:37



Bookmark and Share


  kath
nej, det är härligt....
2005-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP