Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mimik


din mimik
var oslagbar

som skolfröken
var det en del av ditt jobb
att sjunga med i barnens sång

men din mimik
den var helt oslagbar

barnen var aldrig ens i närheten




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-06-11 20:35



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Känner igen det här
kul skrivet
2005-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP