Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kongress

 

rör om hjärnan
klistra på
klipp in
pussla ihop
sammanhängning

doppa

luttra framsida
förlägen baksida
res dig
för mig
rytmisk stridighet

förena




Fri vers av Laijza
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 16:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gillar- särskilt avslutet - rytmisk stridighet

förena
2008-03-23

  aol
jag säger bara gillas
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang