Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordreflektion I


fetma
ett ord som väcker tankar

vilken var din första tanke




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-05-08 22:42



Bookmark and Share


    Agneta VIP
skulle ha med ett mellanrum... förståss....

fet ma+t
2007-05-13

    Agneta VIP
fetma+t
:)
2007-05-13

  Anders P VIP
Hull
2007-05-08

  Jer
Fördomar bör väcka obehag,
som din text gör... gillar dubbebottnad
i detta, mycket bra präntat.
2007-05-08

    sunnanvind
Ha ha ha!!! Något som vi talat om här hemma idag...Jag är kallad spion nu ...vill att samtliga lägger om kosten o jag får bestämma matsedeln! Jag är lite motståndare till det som inte är nyttigt...Vaför äta ihjäl sig?
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP