Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Ove...


Pepparkornsögon

Ditt sätt är något utöver det vanliga
spontant omtar
intar du verklighetens format
knusslar aldrig ofantligt generös
bohemisk genialisk
kastar eldröda pelargoner in
i min sommar
för alltid kommer du att vara
en alldeles speciell vän




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-22 19:31



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vilken grymt sköngenialisk vänhyllning!! :))

**applåd**
2008-03-23

  aol
härlig hyllning till din vän
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
kastar eldröda pelargoner in
i min sommar


DET är genialiskt!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren