Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påskdagen


34. Jesus lever


Solen har gått upp
och slösar sitt sken över jorden
Jesus lever
Havets djupa mörka dån har lagt sig
Upp med vågorna
stiger en glittrande melodi
Jesus lever
Fåglarna kvittrar sin morgondrill
över nejden
Jesus lever
Kyrkklockorna ringer
Jesus lever, Jesus lever
Barnen kommer springande
med påskliljor i sina händer
sjungande
Jesus lever
Här finns det påskliljor
för det är påsk
och Jesus lever
mitt ibland oss
osynlig
i liljans och vindens gestalt.




Fri vers av Maria T
Läst 504 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-23 00:23



Bookmark and Share


  Kalle.O
Visst gör han det!!
Vackert...
2008-04-13

  Malott
ja, jesus lever!
2008-04-13

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker och mycket mycket sann
2008-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Han är uppstånden!

DINA HÄNDER ÄR FULLA AV BLOMMOR
(Text: M Giombini, L-Å Lundberg )

Dina händer är fulla av blommor
Vem var det du tänkte att ge dem till?
Mina blommor var tänkta för Kristi grav.
Men han fanns ej där och hans grav är tom.
Halleluja, halleluja
Halleluja, halleluja.

Dina läppar är fyllda av sånger.
Säg, var kommer glädjens sång ifrån?
Ifrån graven den tomma, där Jesus låg.
Han som lever nu ger oss glädjens ton.
Halleluja, halleluja
Halleluja, halleluja.

Dina ögon är fyllda av glädje.
Säg, vad har de sett för att få sånt ljus?
De har sett hur vårt liv fick en mening.
Jesus fyller mörkret med liv och ljus.
Halleluja, halleluja
Halleluja, halleluja.
2008-03-23

  Lsk
glad att du är glad
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T