Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tanken inte tystnar

Det finns en plats

där alla tankar bor

där råder mycket kaos

och förvirring

enda chansen man har

att få lite ro

är att lägga sin tanke

där den hör hemma

hos den det berör...




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 399 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-03-23 03:09



Bookmark and Share


  Quasimodo
Där satt den i tanke och känsla, mitt i och så träffande !!!
2008-07-13

  MammaMia
Mycket bra text! Men ack så svårt att lägga den där den hör hemma.....
2008-03-24

  Bjarne Nordbö
Detta trodde jag inte skulle hända. ...håller med Larz i han kommentar. (fnizz)
2008-03-24

  Thommy
Låter vettigt och klokt.
2008-03-24

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag håller med dig givetvis..och tycker det är fint skrivet/B
2008-03-24

  Fånga dagen
Ja så är det verkligen med orden kan vi beröra varandra

Kram Anna-Karin
2008-03-23

  J A Nicander
Mycket mycket bra. Så sant och så vackert formulerat! Höga applåder!
2008-03-23

  livsdans
Ja verkligen...kanske är det så man skapar liv...placera tankar så att dom berör! Sig själv eller andra! :-)
2008-03-23

    © Birgitta Wäppling VIP
Snyggt ordsnidat!
2008-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Att rensa lite. Vårstädning.
Men det är ibland väldigt svårt.
Vissa tankar får jag bara bukt med om jag slutar att ägna mig åt dem.
Det kan jag i vissa fall bara göra om jag ägnar mig åt t ex läsning, film, musik eller kanske en promenad.
2008-03-23

  Spider
Förvirrande tankar!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du