Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 minusgrader och en idiot



sitter framför datorn
och fryser

när det brinner i kaminen







Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 07:12



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Vissa människor har den förmågan
dom ska man
dissa !
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP