Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hade visioner


över en pasta

sneglar över bordet, bara lagom så att det inte märks.
jag älskar att iakta dig när du inte vet om det
för när du bara är dig och när du är som bara du är och du är så mot alla omkring dig älskar jag att iakta dig.
jag spetsar pastan och trycker in den i munnen
mumlar ett mm för att bekräfta att jag följer med
i samtalen
men
jag älskar att iakta dig.
du har långt svart hår och mörka tydliga drag. jag tänker att jag drar ned din dragkedja och kryper in innanför din tröja.

snabbt, jag vänder mig mot höger och möter min kollegas blick, jag nickar och säger fortsätt. ingen vet att jag inte lyssnar.
Du sitter mitt emot mig och jag vet att du är min framtid
jag vet när jag ser dig att vi kommer ha sex i sommar, bra sex. och vi kommer sitta på söder under ett parasoll och dricka öl. vi kommer ta en sista minuten till italien och jag kommer att älska att iakta dig.




Fri vers av L.S
Läst 451 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-23 01:38



Bookmark and Share


  SportPoeten.
Otroligt fint skrivet. Lite Hemingway över den där sista raden. I alla fall den H som jag läser.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S