Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon..

Fångad av din blick..
med ögon fyllda
av ömhetens känslor
famnar du mig totalt..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-23 16:36



Bookmark and Share


  noname_realmind
Gillas skarpt... ;)
2008-03-23

  aol
underbar poesi om kärlek
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP