Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmar

Skådespelen följer med
klockans slag
gång på gång
omtag
rusar sakta
förbi




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-24 00:12



Bookmark and Share


  korpfjäder
Tidens eviga obegriplighet!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren