Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av kaffe ligger tung över Sumpan



Arvid Nordqvist

du gör mig så sugen på kaffe

varje gång jag passerar

Sundbybergs station

by pendeltåg




Övriga genrer av eva m h
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-24 00:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Håller med. Det är en doft där som borde göra invånarna till koffeinister
2008-03-24

  Mike
en mys dikt! nu ska man själv snart fara ut by pendeltåg.
2008-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Sista anhalten...
2008-03-24

    Maria Malm
En dikt som doftar..
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h