Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälpande hand

En varm utsträckt hand
till en behövande..
omsluter det ensamma
det sköra hjärtat..
med hopp
med tro på kärlek


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-24 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP