Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta hemligheter..

Bakom det stängda
det dolda
av hemligheter..
ögnar in i det
gömda på glänt..
karaktärer av alla
livets färger
väntar på konstverkens
skapande..
att träda fram till
fullbordade verk


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-24 12:04



Bookmark and Share


  aol
härlig poei i väntan på det vackra
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP