Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens bilder

Natten sakta smygit på
dagen med sitt töcken
i skenet av månen som
fångat upp ytor av is
i frostbeklädda natten
till spegelbilder av sitt sken


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-24 12:54



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Hej mare!
När jag läste den så läste jag visst fel först
Tyckte att det stod
i frostbeklädda vatten till spegelbilder av sitt sken
I vilket fall som helst
Vackert skrivet

Kram : ))
2008-03-24

  aol
ett härligt vackert landskap träder fram i vackra bilder för in inre syn bravo
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP