Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citron I Mina Ådror v.2



Hon gav mig sitt namn men jag
tappade bort det sekunder senare

Hon drack vad jag köpte och grimaserade inte
Hennes kropp var en saga om miljoner löften
och depraverade njutningar

Fan hette hon egentligen?

På dansgolvet var hon en gudinna
Hon var en Puma som slukade mig levande

I sängen blev hon ett lik och dekadensen
lyste med sin frånvaro som strålkastare i mina ögon

Det är inget kul brurschan
Livet
Den är inget råligt

Och jag längtar efter Hon vars ögon är som
ett hav där universum håller om mig
och sjunger min favoritsång

Och jag hoppas att Hon är lika äkta som musik

Som det ovillkorliga i kärlek

Som det brutala i förblindad hat

Men fan brurschan

Hon bor i en andra stad

Inte nära till mig

Det är inget kul

Livet

Den är inte råligt




Fri vers av Bodha*
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-03-24 16:29



Bookmark and Share


  darque
btw \"hon bor i en andra stad\" ska det va andra eller något liknande?
2008-05-24

  darque
Så otroligt bra att jag knappt vet varför. Språket är oväntat men ljuvligt. I just love it...för den få mig att läsa igen
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*