Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid av dig..

Om jag får din tid..
ger jag mer av min
kravlösa kärlek av
längtan till mer
av dig..
tid för varann..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-24 19:37



Bookmark and Share


  aol
det var en sann äkta ärlekspoesi
2008-03-24

  Michaela Dutius
vacker och berörande- så borde vi göra- ofta
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP