Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Stefan- jag saknar dig


Folkvagnsbuss

Sikten har klarnat
eller
åtminstone förändrats

Kvar finns en bild
när du hoppar hopprep med en elkabel

Fortfarande lekfull




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-24 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje