Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla glädjen

När allting ter sig vanligt

i vardagsgrå tristess

Då kommer ofta smygande

ett härligt litet ess

Kan vara ganska enkelt

men ändå skönt att få

Ett litet ord av värme

som får mig att förstå

Det lilla gör då under

och hjärtat får då se

att litet ord av kärlek

får munnen min att le




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-14 16:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det lilla kan göra
underverk när man
minst anar... Så fint
beskrivet av Dig *-nan!
*******************
2008-05-11

  Gunilla VIP
Tack för fin dikt
min mun ler brett
\"L\"!
2008-04-16

  Bjarne Nordbö
Kan man få bättre ord till sig så här på morgonen.
2008-04-16

    Bodil Sandberg
Ja men vilken härlig och fin dikt..tack!!!!!
2008-04-16

    sunnanvind
så gladlynt o härlig!:)
2008-04-15

  Madde69
Det är de små ögonblicken som ger livet mening...
2008-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Härligt med en dikt på rim också.
Jag känner ju mig extra befryndad med den traditionen.

Det är de små, små detaljerna som gör det, som Povel Ramel sjöng.
Ibland räcker det med ett leende från någon.
2008-04-15

  Carola Zettergren
Javisst så fint poetat!!!
2008-04-14

  aol
härlig sann vacker poesi ler
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP