Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i tankar

Sköna kväll att bara vara..
ensam med mina tankar
som för mig bort på vingar
mot högre höjder av ljus
mot nya mål med liv..
inspirerar mig att möta
morgondagens värld


mare








Fri vers av mare VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-25 00:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktigt att kunna bli stilla för vägledning framåt.
Applåd!
2008-03-29

    Melona
skönt att läsa
och håller med!
2008-03-25

  Carola Viola Hedelius VIP
Att finna vägledning
Bra
2008-03-25

    deb8
Du förmedlar en fin känsla här.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP