Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eon

Evigheten
svävar naken
lägger sig
som snö
smeker marken




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 405 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-25 11:03



Bookmark and Share


    Pivvi
ohhhh vad jag gillade denna :-D
2008-03-27

  korpfjäder
Gillar den här korta formen med dina ord om evigheten. Det blir på något sätt mer evigt av formen.
2008-03-25

    Maria Malm
Det här var en fin bild av evigheten..
2008-03-25

  noname_realmind
En av de bästa bilderna av evigheten jag läst på länge...

**APPLÅD**
2008-03-25

  Betlehemsstjärnan VIP
vackra rader...och snön lyser upp.Fint!!/B
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren