Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara mitt

Inom mig ser jag
det ingen annan ser..
i min värld dit ingen
annan når..
det som är mitt
bara mitt..
min integritet


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-25 11:04



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Väl beskrivet!
Kort och koncis lyrik.
Applåd!
2008-03-25

  Carola Zettergren
Ja så snyggt och
sant poetat!!!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP