Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en tid, bara du bara du


Ur längtans stående fot
tvekar mina andetag.

Skrapar på ytan.
Döda rum och levande löv
varför just du som drabbar mig?
älskling, kom och lägg dig vid
mina rötter.

Här finns så mycket syre att det
räcker för två.
Varför envisas du?

Min vilja är viss.
Men vägen är mig förlorad.
Stigen som bär mot ditt hjärta.
Är igensnårad.

Min hand ack så aktsam.
Darrar när den nuddar vid din kind.
Kom, kom låt oss vila i den tillit
som våra hjärtan slår.

Bryggan bar, bara tanken som snavade.
Kanske, bara kanske rör vi vid
kärlekens mitt och förlorar oss för alltid.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-25 11:51



Bookmark and Share


  issac.a.m
väldigt vacker och berörande dikt...
2008-03-25

  aol
underbart berörande känslosam dikt
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund