Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man inte hittar orden...




Senryû


Har en dikt på lut
om ekorrar och snödropp

Men den får vänta




Bunden vers (Haiku) av Blomster
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-25 14:03



Bookmark and Share


  [jimmy]
jag gillar den här
gillar dikter som handlar om skrivandet
t.ex. just om att man inte alltid får ihop det

/j
2008-03-25

  Lyckohäxan Enediel
Ta några djupa andetag och inse att du faktiskt skapade ett alster utav din ordlöshet :)
2008-03-25

  Spider
*L* svårt att tro att du får torka
så man får vänta antar jag...
kunde ha sett ekorren stapla nötter på vinden
men nu får jag sitta med mina tokiga tankar igen..
2008-03-25

  Carola Zettergren
Jag med....!!!!
2008-03-25

  prinscess VIP
mmm den väntar jag på att läsa
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse