Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med solsmekta fingrar..

 

sköra
små ord
föds i
diktens

hamn

på färd
dit jag
inte når

 

             vilsen saga
              jag tonat i
                      bläck

                             lövtunna drömmar
                             om stränder

 sidenlen smekning
                  på r y m m e n

 

de landar
så stilla
hos

 

    dig

 




Övriga genrer av Regn & Grus
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-25 15:07



Bookmark and Share


    vide
så skör känns kärleken.... du förmedlar det så bra
2008-09-01

  Ronny Berk
så smekfullt lekfull den poesin...tycker mycket om...ja...
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus