Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeter.se



poeter.se kreterar tankar som flyger omkring
poeter.se parerar och förmedlar känslor från mörkaste gömmor
poeter.se r texter mellan dess rader
poeter.se tt andras krypterade budskap
poeter.se n läser, kommenterar och applåderar

Värme och förundran fyller mig när jag alla dessa
skickliga, snälla och goa

poeter.se




Fri vers av MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Läst 645 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-25 15:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
såvitt man vet
är en poet
någon som skriver
ord så det river

i läsares hjärta o hjärna
betraktar detta ess te stjärna
som leker så behändigt me ord
som vore de ena seriem ord

(nödrimsky k orsak of)
2008-07-22

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Orden är lite flytande och bokstäverna lite \".se parerade\" från varandra ;)
2008-04-28

  wayward - taiga
ursäkta men jag fattar inte, varför fattas det bokstäver?
i de tre nedersta raderna som börjar mer poeter.se är det ju error,
försöker lista ut om det är nån slags kryptik som jag inte fattar, men sen gissar jag mig till en innebörd som eventuellt funkar, dit budskap är ju vänligt och dina tankar är jättefina, här finns läsning och kanaler som passar de flesta, men jag blir nog mest störd på den lallande skaran av ja-sägare och uppåtslickare som kommenterat härunder, fan om de var kompisar på riktigt, så skulle de väl skriva ett fint litet brev till dig och påpeka att du glömt ett par bokstäver. Tycker de kommentarerna känns helt ihåliga, din text är inte orginell, men det tror jag inte heller är dess avsikt, däremot berättar den om din läslust och din välvilja.
alltså, kolla om det är nåt som fattas, bli inte sårad, jag menar inte alls nåt illa. om det är jag som inte fattat får du gärna skriva och berätta.
ha en fin söndag!
2008-04-27

  Lyckohäxan Enediel
Poeter.se grar över orden

Du att det var ett kul och fyndigt sätt du skrev på! Ja som du ser ovan så blev jag genast inspirerad!
2008-04-04

    Maria Malm
.se där..bra..
2008-03-25

    Nattviol
ah - klurig du är!
.se
; )
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

MinAndeNavigerarGenomEvigheten
MinAndeNavigerarGenomEvigheten