Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är precis tvärtemot vad jag lär andra att göra, och det är sån jag är.


Jag mår bara bra, tack

Jag vill skrika,
Jag vill slå,
Och jag vill gråta.

Men det gör jag inte,
För jag är inte sådan.

Jag ler, och säger:

\"Det är okej\"






Övriga genrer av Kaylie
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 20:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gör jag aldrig.
Jag är nästan övertydlig åt andra hållet.
Folk blir extremt provocerade av det.
Rena njutningen!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie