Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där satt den!


Haiku


Ekorr'n i granen
Samlar vatten från isdropp

 - Svårt att dricka snö




Bunden vers (Haiku) av Blomster
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-25 23:07



Bookmark and Share


  häxanmara
Den va bra...:)

*kram*
2008-03-26

  Lyckohäxan Enediel
åååh...först å främst så ääälskar jag ekorrar!
Och din lilla haiku är underbart söt!
2008-03-25

  Bjarne Nordbö
Ett skratt in mot natt, fick jag.
2008-03-25

  Spider
Fina rader! du satte den fint även
utan nötter..
2008-03-25

  Carola Zettergren
Hihi det var en söt en!!!!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse