Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grävlingskvinnan


du grävde dig in
in under mitt skinn
penetrerade min bleka hud

krossade min enkla bondsonshjärna
med ditt grävlingslika psykologiska beteende

ville inte längre leva med dig
inte njuta av dina vackra frukter
men du är fortfarande lika omöjlig

lever kvar i mig som en oglömd kärlek
och efter alla dessa år som ändå passerat

fortsätter du att spökvandra runt i mina tankar

kunde inte förstå dig då
ville det kanske inte heller
men jag vill tydligen

fortsätta försöka




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-06-12 15:03



Bookmark and Share


  KaptenKatt
Oj...!
Nu tappade jag allt jag skulle skriva..
Detta grep verkligen tag i mig..
Mycket bra!
2005-06-13

    ej medlem längre
otäcka saker det där... när man upptäcker att man kanske inte gav allt. gav "oss" den tiden djupet som kanske skulle krävts... men frågan om det är värt att återvända då allt är förmodligen är förändrat. snyggt diktat!
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP