Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjäderspel


hanen dansar kluckar och kråmar sig
visar sina vackra fjädrar för honan
han är heltokig

helt klart

men ändå
man känner igen sig

på något konstigt udda vis




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 609 gånger
Publicerad 2005-06-12 11:54



Bookmark and Share


  Thomas Strandberg
Ja, lite fåfäng är du allt. Inte alls så ödmjuk och blygsam som jag. Inte fullt lika snygg heller om jag tänker efter...
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP