Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats brevid


Det var inte denna udde
jag sökte, men ändå på något
ovisst sätt kom till


stannar upp,
byter mitt dunvars fyllning
då och då, för att unvika
stagnationens mögelangrepp

sökande efter de djupa rötterna
som inte slits av när stormarna viner,
i tider då fyrarnas ljus döljs av dimbankar
bakom nymånen.





Fri vers av _Mian_
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-26 00:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skönt och välstämt för sökandet i livet och skapandet av ett eget varande !!!
2008-08-13

  Ronny Berk
en väl formulerad sökandets text...känner trygghetens rotfästen med månstrålars belysande klarsyntheter...ja...
2008-03-28

  noname_realmind
Det finns något så längtande ödmjukt och vemodsvackert i denna... Älskar den utan att egentligen kunna peka på varför...

Du lyckas måla fängslande stämningar, parat med klarsyn på livet, med de mest originella ordsammansättningar! :))

**APPLÅD**
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_