Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se..

Blick av sorg
som öppna sår
blottade..
ett tyst rop på hjälp
att bli seende
av en utsträckt hand..



mare







Fri vers av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-26 10:11



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
...och såren börjar
sakta läkas....
Så fint!
2008-03-27

  Karl-Bo Lundstedt VIP
quinna!!
sååån närvaro i orden
så det nästan gör ont.....
kb
2008-03-27

  Nils Sondefors
Du beskriver denna känsla högst övertygande.
(Kan man ändå möjligen ana en ljusglimt långt bortom horisonten?)
Applåd!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP