Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småirriterande


sten efter gråsten
hoppade in i skorna

vart var de på väg

en lokal inhemsk tröstlös
grusgångskollektivtrafik




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-04 10:26



Bookmark and Share


  Tabes
Jag blir fånigt rörd av tanken att de små grusen får åka i dina skor. Bra att du ställer upp så de kommer fram.
2008-04-07

  Ola Rydberg
Ah hög igenkänningsfaktor här
och det fick du fram alldeles perfekt

väjningsplikt för
Westlund
2008-04-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hade tävling ordnats
att få in sten i skon
hade man väl aldrig
nån fått dit, men nu
tycker jag att de
hoppar in med flit...
2008-04-04

    Maria Malm
Grusgångskollektivtrafik..härligt ord!
2008-04-04

  Anders P VIP
stenarnas enda chans att komma någonstans i livet. förmena dem icke den!
2008-04-04

    sunnanvind
Ja det kan ju vara irriterande..*L
2008-04-04

  Daniel_78 VIP
som alltid skön
denna mer än mycket

grusgångskollektivtraffik
vilket underbart ord
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP